domingo, 10 de octubre de 2010

VALENCIANISME BILIAR.

La lacra del valencianisme, inclus del mateix poble valencià, ha segut el seu individualisme i la capacitat que tè d´autodestruccio.

Prou tenim en la falta de conciencia valenciana com per a anar creant corrals i corralets per a donar satisfaccio ad eixe rei que portem cada u en la pancha.
La presencia distorisonadora ahir en el 9 d´octubre de grupusculs "valencianistes" que mai han tingut que vore en la defensa del nostre estatut, la nostra Real Senyera i el nostre Himne Valencià, supon, sense dupte, un desafio que tenim que pendre per a donar una resposta valenta i sense complexos.

Aci, qualsevol s´ha montat un partidet, una asociacioneta o colla particularissima per a traure-li rendiment a la seua "valencianitat" que no es atra cosa que una exaltacio de la seua soberbia en la que intenten subvertir els valors autonomics i constitucionals que son el refleix llegal de l´historia del poble valencià, dins d´una realitat superior.

El 9 d´Octubre conta ara en l´assistencia de chavals que desde un nacionalisme catalaniste o pre-catalaniste venen a embrutar l´inmage de defensa de lo valencià dels que portem TOTA LA VIDA acodint a esta provesso civica quan en els 80 erem, simplement, els membres del Grup d´Accio Valencianista els que acodiem a defendre la Senyera front a la marfega catalana que penjaba en el balco de l´Ajuntament de Valencia.

La variopinta multiplicitat de grupets uniformats baix senyeres nacionalistes estrelaes i precatalanistes, atres obertament catalanistes, son un factor distorsionador i provocador que no fa mes embrutar l´image d´unitat i defensa que sempre hem dut els que som els de sempre.

Puix alguns dels d´ara, colla de marginats, fracassats, infiltrats i remunerats que no son persones si no es penjen estreles i se fiquen contra qualsevol que no pensa com ells, volen promoure una guerra oberta contra els valencianistes de sempre, en un fi que, clarament, a soles aprofitarà als nostres enemics.

L´experiencia mos diu, i ahi estan les hemeroteques, que estos valencianistes precatalanistes, nacionalistes antiespañolistes, antiforalistes, antiregionalistes i que es presenten com a "valencianisme de construccio" sempre acaben en la nomina del PP, del PSOE i, lo que es mes habitual, en el Bloc catalanista.

Aixina que les seues campanyes difamatories (ya han segut tantes!) es contesten i desvirtuen en paciencia. El temps mos seguirà donan la rao i els vorem, a u per u, defenguet lo contari a lo de hui. O a lo de demà. O a lo de quan siga. A soles es questio de pancha. Lo que mane la fam o la bilis.

0 comentarios:

Publicar un comentario