martes, 2 de noviembre de 2010

SI YO FORA DE DRETES O D´ESQUERRES....

Si yo fora de dretes VOTARIA COALICIO VALENCIANA perque el nostre ideari está basat en PRINCIPIS I VALORS fundamentats en la TRADICIO CULTURAL E HISTORICA DEL NOSTRE POBLE VALENCIÀ i en un concepte civilisatori en un fort sustrat moral que defen valors com LA FAMILIA, LA VIDA I LA PERSONA com a principis superiors de la nostra tasca politica. Hem de pensar que hi ha molta gent defraudà per la política del PP que s´ha mostrat poregos i acomplexat en temes com l´abort, la familia, l´educacio, l´inseguritat i l´inmigracio, i el terrorisme.

Si yo fora d´esquerres VOTARIA COALICIO VALENCIANA perque defenguem una politica social on primen els interessos laborals i empresarials dels productors i treballaors valencians, industrials i agraris, front als interessos de les empreses multinacionals que estàn ofegant la nostra industria tradicional valenciana i el nostre camp. Volem que la política estiga al servici de la societat valenciana per damunt de tot i que la seguritat laboral i social siguen valors permanents de l´estructura de l´estat. Volem, ademes, que les entitats financieres, en la mida que reben fortes ajudes estatals, estiguen controlaes per l´administracio per tal d´asegurar la seua finalitat social al servici del poble i de les empreses. Volem que els sindicats es constituixquen en vertaders instruments de representacio i defensa de l´estament obrer, en conter se ser supraestructures paradministratives i funcionarials que l´unic que defenen son els seus interessos de clase.El PSOE, despres de 15 anys de govern, s´ha revelat com a una frustrant opcio politica que està desinvertint en valos socials i ha creat la major cifra de paro coneguda en l´historia d´Espanya.

Per aixo, crec que la gent de dretes i la gent d´esquerres deuen de pensar en donarli al seu vot, per damunt de l´oportunitat i l´utilitat, un contingut de vertader valor social i moral valencianiste.Podem votar al PP i al PSOE. Pero mai donarem el nostre vot 100 % a la nostra terra mentres no tingan una força politica valenciana QUE DEFENGA ELS VALORS ECONOMICS, SOCIALS, CULTURALS I MORALS DEL POBLE VALENCIÀ, PER DAMUNT D´ESQUERRES I DRETES.

0 comentarios:

Publicar un comentario