lunes, 24 de enero de 2011

MAÑANA LUNES OS CUENTO LO DE LAPORTA

Es tarde. Esta tarde hemos enterrado al padre de un gran amigo mío. Veo ahora los videos de todas las televisiones y medios de España del incidente con Joan Laporta esta mañana. Los pormenores os los cuento mañana. Entre ellos como me colé en el hotel pese al dispositivo policial. Fue muy sencillo: pagando.

Na nit!

2 comentarios:

"Es muy sencillo: RIDICULO y anticonstitucional". Espere que com estas identificat la policia siga capaç de comdemnar el teu acte bandalic de la mateixa manera que tu no deixes expressar opinions a la gent que vol aportar i ajudar-nos a mantindre la nostra llengüa. Ja que durant molts anys gent de la extrema dreta com VOSALTRES heu creat conflictes entre els valencians per que ens barallem i poder impossar el vostre CASTELLÀ que sempre parleu i mescleu envés de buscar una cohesió entre tots els valencians. SI al PAÍS VALENCIÀ n'hi hageren més JOANS LAPORTA ara no els tindrieu tanta enveja per les coses que han aconseguit els catalans units. ;)

i mos donaren la una i la dosss las quatre les cinc, les sis i les setttttt i nuets al anocer mos va trobar la llunaaaaaa.....

es per a hui

Publicar un comentario