domingo, 2 de enero de 2011

QUAN LA DEMAGOGIA I POC TRELLAT MOS COSTA CAR ALS CIUTADANS

Sabeu que porte tota ma vida defenguent la llengua valenciana front a la catalanisacio que patim en la nostra terra i contra les injerencies dels veïns del nort, pero no puc pasar per alt la noticia de que en el SENADO tingam que pagar 12.000 euros per sessio per a que els senadors puguen parlar en Madrid les llengues autoctones. Aixó es una mamarrachada que han acordat el PP, el Psoe i nacionalistes per a ficarse el marchamo identitari cadascu d´ells.

Per lo que comporta a la nostra llengua valenciana tinc que dirlos als senyors senadors i demes politics que l´idioma es denfen aci en les escoles, instituts, universitats, administracions i mijos de comunicacio on, per cert, tant uns, els del PSOE desde el 82, com els atres, el del PP desde el 95, NO HAN LLEVAT EL CATALÀ DE CAP DE PUESTO.

Aixina que MENOS FAROLES CAPERUCITA, MANCO DEMAGOGIA I MANCO DESPILFARRO que este país te 5.000.000 de parats i els ciutadans de carrer no fem mes que pagar les tonteries d´una clase política irresponsable.

LA NOTICIA: http://www.libertaddigital.com/sociedad/el-uso-de-las-lenguas-cooficiales-en-el-senado-costara-11950-euros-por-sesion-1276410804/

0 comentarios:

Publicar un comentario