miércoles, 29 de febrero de 2012

LA PRENSA HA SEGUT ESPECIALMENT IMPLACABLE


LA PRENSA HA SEGUT ESPECIALMENT IMPLACABLE en mi a lo llarc d´estos 30 anys de servici al valencianisme. Tant una com l´atra. La contundencia en la descalificacio i imputacio d´actes i, inclus delictes, es una carrega masa dura per a u que no ha tret mai res que disgustos. Que si "feixiste", que si "violent"... un grapat d´injuries i calumnies que mai m´han supost una condena per delicte algu. Pero el mal ya está fet i aci ningu es desdiu de les seues difamacions.


Ara han detingut a la filla del Secretari General del Bloc/Compromis -que tingué que anar a arreplegarla a comisaria- fent pintaes en monuments historics valencians i els mijos, en una especial cautela i mimo informatiu, diuen HA SEGUT "INTERCEPTADA" o "IDENTIFICADA" "con las manos en la masa".


Lig el comunicat del GAV al voltant d´esta detencio i el suscribix en sa integritat per la greu discriminacio social i politica que se fa a la gent que treballa i lluita en el valencianisme i que hui, per desgracia, deu de viure en les catacumbes d´un sistema que aufega qualsevol veu independent (sempre que no siga catalanista).


COMUNICAT:

L'entitat Grup d'Accio Valencianista, condena els 32 atacs del passat dissabte 25 de Febrer per part de grups radicals del autonomenat moviment “Primavera Valenciana” a edificis de gran valor culturals i emblematics de la ciutat de Valencia. La Casa Museu Benlliure, el Convent de la Encarnacio, l'emblematica Basilica de la Verge dels Desamparats o el centre arqueologic de L'Almoina, son a soles alguns dels molts monuments que han patit les greus agressions per part d'este moviment radical. Cal destacar que darrere d'estes accions estan jovens integrats en partits de tall catalanista que estan recolzant publicament dites agressions. Es el cas del partit politic Compromis, destacant especialment a la seua lider Mónica Oltra i al seu president Enric Morera. Una de les detingudes pels 32 atacs al Patrimoni Valencià, no es atra, que la mateixa filla d'Enric Morera (M.M.C.). Al igual que en atres moltes ocasions, a on Enric Morera, Mónica Oltra, i Compromis han demanat que l'Ajuntament de Valencia i les Corts Valencianes condenaren els suposts atacs a persianes del seu partit, ara exigim que no siguen hipocrites, i condenen l'inacceptable i greu atac a edificis historics, per part de gent relacionada en el seu partit politic, com la mateixa filla de President de Compromis, Enric Morera. La pregunta que des de el GAV fem ara al Sr. Morera i al seu partit politic es: ¿Els 32 atacs no seran calificats per voste com a fascistes?. ¿O en esta ocasio al estar la seua filla darrere, serà una mostra de progressisme i de llibertat d'expressio?. ¡Ya està be de tanta hipocresia politica!. En Democracia, no tot val, i manco les accions violentes i radicals que Compromis està amparant i recolzant. Per lo que demanem al ple de l'Ajuntament de Valencia i a les Corts Valencianes, que se sumen ad esta iniciativa, i condenen l'atac i als seus autors. Tambe recolzem el treball del cos de la Policia, esperant que siguen condenades i jujats tots els autors del greu atac als monuments i patrimoni valencià com se mereixen i sense fer cap distincio per la filiacio d'alguns d'ells.
En Valencia, Cap i Casal, a 28 de Febrer de 2012

0 comentarios:

Publicar un comentario