jueves, 29 de julio de 2010

LES CAIXES VALENCIANES: RAONAMENT I CABREIG

Sentint la noticia de l´absorcio de BANCAIXA per CAJAMADRID m´ha entrat un sentiment de corage i d´impotencia al vore com els valencians, despres de pedre la CAM ara perguem BANCAIXA que serà absorbida per Cajamadrid. La podran disfraçar de lo que vullguen pero quan una caixa o societat mes gran (CAJAMADRID) es fusiona en atra mes chicoteta (BANCAIXA) estem davant una ABSORCIO.
El peix gran es menja al menut. Ara, Camps, per a disimular el seu ridicul per pedre el control economic de les dos caixes valencianes diu que la seu social de la nova caixa estarà en Valencia. ¿I que? per molt que tinga la seua seu en Valencia a partir d´ara BANCAIXA estará controlada per la Comunitat de Madrit de Dña. Esperanza Aguirre (hui per hui) que es la propietaria de CAJAMADRID.
El PP en els seus fastos i inversions ruinoses com Terra Mitica i tantes chorraes ha buidat les caixes valencianes que les ha deixat al peu de la seua bancarrota. Indefenses i en uns moments de turbulencies financieres han quedat a la deriva i sense recursos per a opondre´s a una OPA com la que li ha fet CAJAMADRID. Primer pergueram la CAM que tindrà seu en Madrid y de la que els valencians a soles tenim ya el 33 %. I ara BANCAIXA. La desijada fusio es pert entre l´incompetencia d´uns i l´insolidaritat d´atres. Adeu, poder valencià, Adeu.

0 comentarios:

Publicar un comentario