sábado, 1 de enero de 2011

ME VAIS A PERDONAR, PERO LA CULPA ES VUESTRAEl 18 de Diciembre l´escritor Baltasar Bueno introdui la meua conferencia al voltant de la catalanisacio de la nsotra terra en unes belles paraules que conserve dins d´un dels meus llibres. Pero la sopresa i l´emocio me brollà quan, acavà la conferencia, el millor poeta valencià viu, el mes laureat (Premi Nacional de Lliteratura, Premio Ondas, 9 Flors Naturals de Lo Rat Penat) Anfós Ramon, que estava present, pujà a l´entaulat i agarrant el microfono ME DEDICA UNA POESÌA que ell mateix va a llegir i que conserve, tambe, com una joya.

Me perdonareu l´inmodestia de reproduir les dos fulles d´ella, pero la culpa es dels amics que me la demaneu per a tindre una copia. Gracies, per supost, per donarme esta oportunitat i, com vos dic, perdoneume l´inmodestia de ferla publica.

L´obra d´Anfós Ramon la podreu trobar en http://ca.wikipedia.org/wiki/Anf%C3%B3s_Ramon_i_Garc%C3%ADa


Anfós Ramón es l´autor d´una bellisima poesia a la nostra terra, a la llengua valenciana, a les tradicions...que canta Vicent Savall en el VIDEO següent: http://www.youtube.com/watch?v=iHxnNXRgk6M

0 comentarios:

Publicar un comentario