miércoles, 11 de abril de 2012

"MEN IN FOTS" (jajajaja)'Si hi ha que llamentar-se, al menys que siga sonriguent' aixo ha degut de pensar el creador d'un curt d'animacio que denuncia les falsetats del nacionalisme catala. El creador es un membre de nostra web www.valenciafreedom.com i el seu treball ya esta disponible en les xarcies socials. Hui vos ho oferim en valenciafreedom. Este es el primer capitul d'una serie de varios, en els que continua treballant. Per a vore el video puncha aci.


Poder Blau, el pseudonim que utilisa este valencianiste en valenciafreedom.com ha segut el pare d'este dibuix animat que tira per terra les tesis del catalanisme mes nacionaliste. El curt es protagonisat pels 'Men In Fots' uns personages que adopten diferents personalitats per a explicar la manipulacio historica del nacionalisme catala, per a fer creure que son un 'païs' en identitat propia. Pero els 'Men In Fots' no obliden tampoc a l'imperialisme catala, ni a les seues 'discipuls' i carreguen tambe contra ells. Des de l'alcaldesa de Valencia, passant per Canal 9 o el catalaniste Compromís, ningu esta lliure de la satira d'este valencianiste.


El primer capitul titulat 'La gran mentira catalana' dura aproximadament quatre minuts. Ademes el dibuixant ha posat tambe veu a un dels seus personages, mentres que la narracio ha segut realisada per un locutor de radio.Valenciafreedom publicarà tots els capituls interrompudament a través de la seua web i els enllaçara en les webs d'entitats de les Illes Balears i d'Arago, que patixen el mateix acos del catalanisme.

i ES QUE... ¡¡¡ NO MOS FARAN CATALANS!!!!

Video: http://www.youtube.com/watch?v=iHcTSYx-KCM

0 comentarios:

Publicar un comentario