martes, 31 de marzo de 2015

FORMES I MANERES DEL NACIONALISME EN DÑA. CAROLINA PUNSETFORMES I MANERES DEL NACIONALISME EN DÑA. CAROLINA PUNSET
Per Juan Garcia SENTANDREU

Carolina Punset fon entrevistà per ValenciaPlaza i, tancant pagina, diu que “creu sincerament que l'enfrontament entre (valencianistes) blavers i catalanistes, ademes de no tindre sentit per ad ella, es residual perque armen molt rebombori pero son quatre i caben en un taxi". I, per si fora poc l'insult, arremata confirmant que Ciutadans està a favor del treball de la catalanista Academia Valenciana de la Llengua (AVL).

Carolina demostra en aixo no soles la seua fadrinea politica sino tambe la seua enciclopedica ignorancia de lo valencià pese a ser la candidata del partit d'Albert Rivera a la Presidencia de la Generalitat Valenciana.

Carolina, que no ha begut dels mateixos i sabis cuiros de son pare, s'expressa intuïtiva, a l´hora contundent pero, sobre tot, moderna, molt moderna, buscant l'equidistancia ideologica a qualsevol preu, fins i tot a l'elevat cost de perdre als seus potencials seguidors en una Comunitat, la valenciana, que seguix sagnant per la dolorosa ferida de l'immersio llingüistica imposta pel PSOE i llegalisà pel PP.

El problema de la moda i de la modernitat mal entesa es que moltes voltes, volent lluir un abillament flower-power te passes de rodet dient les mateixes panarrades que les teues rivals nacionalistes i acabes fent un ridicul sobira.

Li passà al meu admirat Xavier Nart i al meu venerat Aleix Vidal-Quadras que donaren a ramal solt a la seua superbia i desbarraren per la llarga pendent de l'ignorancia. I es que de tot no podem saber. Ni molt menys opinar d'oit creent que l'eloqüencia acaba dissimulant l'impostura. I no es aixina.

Carolina, Nart i Vidal Quadras i l´entreverat catalanisme dels quals no poden dissimular quan van mes alla dels consells de la diosa rao, fan el ridicul per doquier utilisant el mateixargumentari que el nacionalisme catalaniste, no nomes en les seues pobres i superficials arguments sino, fins i tot, en la modalitat dels seus insults.

Pretenen humiliar-mos calificant-mos de “blavers” mentres defenen els inics treballs d'eixa banda de sicaris del nacionalisme catalaniste que treballen en l'Academia Valenciana de la Llengua creada pel PSOE ,PP, CIU i ERC en 1997 per a rendicio de la llengua valenciana a la catalana en la finalitat de dotar d'una base llingüistica unitaria que mantinga el proyecte neo-nazi dels “paisos catalans” o el gran “Nacio Catalana”.

Sra. Punset, l'AVL, es la desijada filla del nacionalisme esencialiste mes batasuno, el frut de tants anys d'alquimia catalaniste, l'entitat responsable de la cruel immersio llingüistica en la Comunitat Valenciana, la “quinta columna” de l'eugenesic Institut d´Estudis Catalans, eliminador de consciencies i subjugador de llibertats ciutadanes.

I som “blavers” a molta honra perque, per damunt del seu voluntari insult nacionaliste i catalaniste, el “blaverisme” respon a una realitat historica, com la llengua valenciana, cresol de tradicions, historia i lleis, hui totes ordenades baix el mateix sentiment racional que allumenà nostre Estatut i nostra Constitucio, en el que el blau (d'ahi “blaver”) de nostra 7 voltes centenaria Real Senyera tricolor i coronada es l'expressio material i heraldica que es honra i estandart d'aquells que creem en la llei i portem molts lustres defenent-la front als que pretenen subvertir-la i humiliar-la per a fer de Valencia una provincia catalana. 

0 comentarios:

Publicar un comentario